Termeni si conditii

Folosirea, incluzand vizitarea si cumpararea produselor de pe

site-ul www.namos.ro, implica acceptarea termenilor si conditiilor care vor fi detaliate in paragrafele urmatoare. Namos ofera serviciile care sunt subiectul termenilor si conditiilor de mai jos. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, care este intretinut si administrat de societatea S.C. OMT agency S.R.L. se recomanda citirea cu atentie a acestor termeni si conditii.

S.C. OMT agency S.R.L. isi asuma dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari site-ului Namos, structurii acestuia sau orice alte modificari ce ar putea afecta site-ul, fara a fi necesara vreo notificare prealabila catre utilizatori in acest sens.

Site-ul Namos este gazduit de serverele societatii Hetzner.de.

S.C. OMT agency S.R.L. nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site din orice cauza, inclusiv din cauza unor modificari, setari, up-grade-uri etc.

Magazinul online disponibil la adresa www.namos.rodenumit Namoseste administrat de S.C.OMT agencyS.R.L., cu sediul social in Bucuresti, sector 2, Badea Cartan 66, ap. 26, persoana juridica romana inregistrata la Oficiul Registrului Comertului sub nr. RO32249825, avand codul de inregistrare fiscalaJ40/11465/2013. Telefon: 0371.118.888

S.C. OMT agency S.R.L depune eforturi pentru mentinerea corectitudinii informatiilor afisate pe magazinul nostru online. Cu toate acestea, avand in vedere posibile erori cu privire la aceste informatii, precizam ca imaginile produselor au caracter informativ, iar produsele livrate pot diferi de imaginile de prezentare, datorita modificarii caracteristicilor, design-ului, fara notificare prealabila din partea producatorilor. De asemenea, unele caracteristici sau pretul produselor prezentate pe site, pot fi modificate fara preaviz sau pot contine erori de operare.

Relatia dintre parti este guvernata de urmatoarele acte normative:

OG nr. 21/1992 privind protecţia consumatorilor

OUG nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii

Legea nr. 363/2007 privind combaterea practicilor incorecte ale comercianţilor in relatia cu consumatorii si armonizarea reglementarilor cu legislatia europeana privind protectia consumatorilor

Legea 365/2002 privind comertul electronic.

Daca aveti orice intrebari privind termenii si conditiile de utilizare Namos, va rugam sa ne contactati pe mail la info@namos.ro sau la numerele de telefon : 0371.118.888

Definitii si Termeni

UTILIZATOR: persoana care acceseaza magazinul nostru online, in scopuri private sau profesionale si care a acceptat termenii si conditiile de utilizare Namos prin finalizarea procesului de inregistrare.

CLIENT: acel utilizator ce initiaza si finalizeaza o comanda pe www.namos.ro

VANZATOR: S.C. OMT Agency S.R.L

UTILIZARE ABUZIVA: utilizarea magazinului nostru online intr-un mod contrar practicii in domeniu, a reglementarilor sau prevederilor legislatiei in vigoare sau in orice alt mod care poate produce prejudicii companiei noastre sau celorlalti utilizatori.

COMANDA: document electronic, generat ca urmare a accesarii magazinului online de catre un client, ce intervine ca forma contractuala intre S.C. OMT agency S.R.L si acesta din urma.

CONTRACT: o comanda confirmata de catre S.C. OMT agency S.R.L prin care suntem de acord sa livram clientului produsele solicitate de acesta, iar clientul este de acord sa efectueze plata acestora.

REVIEW: o evaluare scrisa de catre detinatorul sau beneficiarul unui produs sau serviciu, evaluare redactata pe baza experientei personale si capacitatii acestuia de a realiza comentarii calitative si de a spune daca produsul sau serviciul respecta sau nu specificatiile mentionate de catre producator.

NOTA/RATING: modalitate de exprimare a gradului de satisfactie a unui utilizator/client/cumparator fata de un produs. Nota/rating-ul se exprima sub forma de stele, fiecare produs putand primi un punctaj de la o stea, la cinci stele. Acest grad de satisfactie va fi asociat intotdeauna review-ului scris de utilizator/client/cumparator asupra unui produs sau serviciu.

COMENTARIU: apreciere sau observatie cu scop critic, pe marginea unui review sau a unui alt comentariu.

INTREBARE: formula de adresare catre alti utilizatori/clienti/cumparatori cu scopul de a obtine informatii despre produsele sau serviciile din pagina respectiva.

RASPUNS: informatie scrisa care este transmisa utilizatorilor/clientilor/cumparatorilor care a adresat o intrebare in site, in pagina unui anumit produs. Raspunsul reprezinta o explicatie oferita de un utilizator/client/cumparator unui alt utilizator/client/cumparator in cadrul unei discutii.

DOCUMENT: prezentele Termene si Conditii.

NEWSLETTER: mijloc de informare periodic, exclusiv electronic, respectiv posta electronica (e-mail, SMS) asupra bunurilor si serviciilor si/sau a promotiilor desfasurate de vanzator intr-o anumita perioada, fara niciun angajament din partea vanzator cu referire la informatiile continute de acesta.

ZILE: in cazul in care nu este stipulat altfel, termenul zile face referire la zile lucratoare.

UTILIZATORII site-ului Namos sunt rugati sa citeasca cu atentie termenii si conditiile de utilizare ce guverneaza desfasurarea tuturor operatiunilor si a raporturilor intre parti, acestea fiind considerate prevederi minimale aplicabile ce se adauga prevederilor legislatiei romanesti in vigoare. Termenii si conditiile pot fi modificate oricand prin actualizarea continutului acestui document, aceste modificari devenind obligatorii cu efect imediat pentru toti utilizatorii.

3.Comanda

Cumparatorul poate efectua comenzi prin adaugarea a cel putin un produs in cosul de cumparaturi urmand apoi pasii in care va selecta modalitatea de plata si va introduce detaliile de contact si de livrare. Adaugarea unui produs in cosul de cumparaturi in lipsa finalizarii comenzii nu atrage dupa sine inregistratrarea unei comenzi si implicit nici rezervarea automata a produsului.

Dupa finalizare, detaliile comenzii se pot verifica atat in atasamentul mesajului de confirmare cat si in sectiunea istoric comenzi din contul de utilizator de pe site-ul nostru.

Prin finalizarea comenzii cumparatorul agreaza ca toate datele furnizate, necesare procesului de cumparare, sunt corecte, complete si adevarate.

4. Discounturi si promotii

Promotiile si ofertele prezente pe magazinul nostru online sunt valabile in limita stocului disponibil.

Promotiile ce ruleaza pe magazinul online Namos nu se

cumuleaza cu alte promotii/programe speciale de discount.

5. Politica de plati si preturi

După expedierea coletului veți primi un e-mail de confirmare în care se va afla și factura în format efectronic. Puteți astfel descărca factura accesând link-ul din e-mail. De asemenea, vă informam că factura electronică este disponibilă pentru descărcare în contul de utilizator, în orice moment, la cerere, prin e-mail la info@namos.ro.

Modalitatile de plata sunt urmatoarele:

In numerar, la livrare – cea mai des folosita metoda de plata. Platiti curierului, care va emite o chitanta;

Transfer bancar – dupa primirea comenzii veti primi numarul de cont pentru a putea efecuta plata in avans. La livrarea produsului veti primi si chitanta;

Card de credit – Aceasta metoda de plata este complet securizata. Im momentul platii pentru asigurarea protectiei tranzactiilor, transmiterea datelor dumneavoastra confidentiale se face direct prin intermediul procesatorului de plati. Daca tranzactia este autorizata, plata este facuta imediat si produsele achizitionate vor fi livrate in termen de 3-4 zile lucratoare, daca sunt in stoc. Mai multe informatii despre plata prin card de credit pot fi obtinute aici.

Firma ia toate masurile pentru ca informatiile publicate pe pagina sa web, inclusiv descrierea produselor precum si preturile listate, sa fie, in orice moment, corecte si complete. Cu toate acestea, se pot face si greseli. In asemenea situatii, Namos va incerca sa inlature toate erorile survenite in cel mai scurt timp posibil. In cazul in care constatam ca eroarea respectiva a afectat/influentat comanda dumneavoastra sau contractul valabil incheiat, va incerca sa va informeze in cel mai scurt timp posibil, oferindu-va atat posibilitatea reconfirmarii comenzii/a contractului, cat si posibilitatea anularii acesteia/acestuia.

6. Solutionarea alternativa a litigiilor – SOL

In vederea solutionarii independente, impartiale, transparente, eficace, rapide si echitabile, pe cale extrajudiciara, a eventualelor litigii care privesc obligatiile contractuale rezultate din contractele de vanzare sau de prestare de servicii online incheiate cu dumneavoastra, in calitate de consumator, prin intermediul site-ul ......, va informam de existenta si posibilitatea de a recurge la platforma europeana SOL (denumita in continuare „platforma SOL”).

Platforma SOL este un site internet interactiv, gratuit si disponibil online in toate limbile oficiale ale institutiilor Uniunii Europene, creat pentru consumatorii si comerciantii care doresc o solutionare pe cale extrajudiciara a litigiilor indicate in paragraful anterior. Aveti posibilitatea de a accesa platforma SOL la urmatoarea adresa de internet:

https://webgate.ec.europa.eu/odr/main/index.cfm?event=main.home.show&lng=RO

7. Drepturi de proprietate intelectuala

Toate materialele integrate in acest magazin online sunt proprietatea intelectuala a S.C. OMT agency S.R.L sau a companiilor terte ce au transmis dreptul de propietate prin acorduri de utilizare. Aceste materiale nu pot fi copiate sau reproduse, exceptand perioada de care este nevoie sa fie vizualizate online. Totusi, paginile complete ale magazinului online pot fi tiparite daca sunt destinate a fi folosite in scop strict personal.

Fara a trece cu vederea aplicabilitatea generala a celor mentionate anterior, S.C. OMT agency S.R.L poate oferi ocazional oportunitatea de a descarca imagini de fundal, economizoare de ecran sau alte programe utilitare prin intermediul magazinului online.

Intregul continut al site-ului Namos - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe si alte date - este proprietatea S.C. OMT agency S.R.L si a partenerilor sai si este aparat de Legea Pentru Protectia Drepturilor De Autor si de legile privind Proprietatea Intelectuala Si Industriala.

ATENTIE! Folosirea fara acordul S.C. OMT agency S.R.L a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

8. Garantie si reclamatii

Garantia se socoteste de la data livrarii produsului catre cumparator, si este de 24 de luni. Vanzatorul este responsabil pentru toate viciile produsului prezente la data livrarii sau care apar in interiorul termenului de garantie. O sesizare trebuie facuta prin e-mail sau la telefon, la adresa sau nr. de telefon specificate in sectiunea „Contact” a prezentului site. Clientului ii va fi rambursata contravaloarea produsului intr-un cont bancar sau sub forma de voucher. Sesizarea trebuie sa contina descrierea defectului reclamat si o copie a facturii (sau orice alt act care sa demonstreze achizitia). Orice sesizare va fi procesata fara intarziere si clientul va fi informat despre constatarile facute. Procedura de retur va fi trimisa pe email clientului, imediat ce a fost receptionata sesizarea.

9. Utilizarea cookie-urilor

Ce sunt Cookie-urile?

Cookie-urile sunt fisiere mici de text care sunt salvate in browser-ul dvs. Acestea sunt descarcate in browser-ul dvs. prima oara cand accesati site-ul nostru. La urmatoarea dvs. accesare a site-ului nostru, informatiile continute de acestea sunt trimise inapoi la website-ul initial (first party cookie) sau catre un alt site, caruia ii apartine (third party cookie). Astfel, este recunoscut faptul ca site-ul a fost deschis cu browser-ul respectiv, iar statusul este modificat, de exemplu afisarea anumitor continuturi. In acest sens, Cookie-urile memoreaza de exemplu produsele adaugate in cos, preferintele sau modul in care utilizati un site.

La ce sunt folosite Cookie-urile?

Aceste fisiere fac posibila recunoasterea terminalului utilizatorului si prezentarea continutului intr-un mod relevant, adaptat preferintelor utilizatorului. Cookie-urile asigura utilizatorilor o experienta placuta de navigare si sustin eforturile Namos pentru a oferi servicii comfortabile utilizatorilor: (ex: preferintele in materie de confidentialitate online sau cosul de cumparaturi.) De asemenea, sunt utilizate in pregatirea unor statistici anonime agregate care ne ajuta sa intelegem cum un utilizator acceseaza paginile noastre web, permitandu-ne imbunatatirea structurii si continutului lor, excluzand indentificarea personala a utilizatorului.

Ce Cookie-uri folosim?

Folosim doua tipuri de Cookie-uri: per sesiune si fixe. Primele sunt fisiere temporare ce raman in terminalul utilizatorului pana la terminarea sesiunii sau inchiderea aplicatiei (browser-ului web). Fisierele fixe raman pe terminalul utilizatorului pe o perioada definite in parametrii Cookie-ului sau pana sunt sterse manual de utilizator. In acet moment perioada de pastrare a Cookie-urilor fixe generate de magazinul nostru online este de maxim 30 de zile (Cos de cumparaturi persistent, Autentificare persistenta)

Cum sunt folosite cookie-urile de catre acest site?

O vizita pe acest site poate plasa cookie-uri in scopuri de:

Cookie-uri de performanta a site-ului

Cookie-uri de analiza a vizitatorilor

Cookie-uri pentru geotargetting

Cookie-uri de inregistrare

Cookie-uri pentru autentificare

Cookie-uri pentru stocarea produselor adaugate in cosul de cumparaturi

Cookie-uri ale companiilor terte (Google, Facebook)

Contin Cookie-urile date personale?

Cookie-urile in sine nu solicita informatii cu caracter personal pentru a putea fi utilizate si, in cele mai multe cazuri, nu identifica personal utilizatorii de internet. Datele personale colectate prin utilizarea Cookie-urilor pot fi colectate doar pentru a facilita anumite functionalitati pentru utilizator. Datele sunt criptate intr-un mod care face imposibil accesul persoanelor neautorizate la ele.

Stergerea Cookie-urilor

In general, o aplicatie folosita pentru accesarea paginilor web permite salvarea Cookie-urilor pe terminal in mod implicit. Aceste setari pot fi schimbate in asa fel incat administrarea automata a Cookie-urilor sa fie blocata de browser-ul web sau utilizatorul sa fie informat de fiecare data cand Cookie-uri sunt trimise catre terminalul sau.

Informatii detaliate despre posibilitatile si modurile de administrare a Cookie-urilor pot fi gasite in zona de setari a aplicatiei (browser-ului web). Limitarea folosirii Cookie-urilor poate afecta anumite functionalitati ale paginii web. Blocarea Cookie-urilor face imposibila autentificarea si plasarea de comenzi pe Namos .

Cookieurile NU sunt virusi! Ele folosesc formate text. Nu sunt alcatuite din bucati de cod asa ca nu pot fi executate nici nu pot auto-rula. In consecinta, nu se pot duplica sau replica pe alte retele pentru a se rula sau replica din nou.

Nu utilizam cookie-uri pentru a stoca informatii ale cardurilor, adrese sau alte informatii personale!

Peste 5.000 de produse in stoc
Retur in 30 zile
Transport gratuit la comenzi de peste 250 lei
Consultanta gratuita

Namosletter

Aboneaza-te ca sa fii prima care afla noutatile din magazinul nostru!

Stai linistita, trimitem un namosletter pe saptamana!

Produsul a fost adaugat in cos!