Politica confidentialitate

In conformitate cu prevederile Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, S.C. OMT agency S.R.L isi asuma obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate de utilizatorii siteului nostru.


Compania noastra se angajeaza sa nu transmita datele colectate catre terti, cu exceptia companiilor de Curierat in vederea livrarii produselor si a situatiilor expres prevazute de legislatia statului Roman in vigoare. Astfel, informatiile dumneavoastra cu caracter personal pot fi furnizate Parchetului, Politiei, Instantelor Judecatoresti sau altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.


Orice utilizator care a furnizat explicit date cu caracter personal pe site-ul Namos poate opta pentru stergerea acestora din baza noastra de date prin trimiterea unui e-mail la adresa info@namos.ro


In cazul in care utilizatorii nu doresc sa primeasca in continuare comunicari comerciale prin email din partea companiei noastre pot utiliza link-ul de dezabonare din footer-ul newsletter-ului info@namos.ro primit prin email.


In caz de litigiu, se va incerca mai intai o rezolvare pe cale amiabila, in termen de 30 de zile lucratoare de la inregistrarea reclamatiei la sediul S.C. OMT agency S.R.L . In cazul in care dupa trecerea acestui termen nu se ajunge la o intelegere, litigiul va fi solutionat de catre Comisia de Arbitraj de pe langa Camera de Comert si Industrie a Municipiului Bucuresti sau de catre instantele de judecata competente din Municipiul Bucuresti.


Pentru informare si suport, cat si pentru sesizari si reclamatii ne puteti contacta la adresa info@namos.ro


Toate comunicarile in scris vor fi facute pe adresa:
S.C. OMT agency SRL
RO32249825
J40/11465/2013
Bucuresti,sector 2, Badea Cartan 66, ap. 26

Peste 5.000 de produse in stoc
Retur in 30 zile
Transport gratuit la comenzi de peste 250 lei
Consultanta gratuita

Namosletter

Aboneaza-te ca sa fii prima care afla noutatile din magazinul nostru!

Stai linistita, trimitem un namosletter pe saptamana!

Produsul a fost adaugat in cos!